Kan ik lid blijven als ik verhuis?

Als je verhuist kun je gewoon lid blijven van onze vereniging.
  • Blijf je wonen in de buurt van Berltsum, dan is er geen enkel probleem. Onze uitvaartverzorger kan dan prima vanuit hier de uitvaart regelen.
  • Woon je verder weg, dan zoeken we, in overleg met je nabestaanden, naar een praktische oplossing. Met collega-verenigingen in Frysl├ón, Groningen en Drenthe die lid zijn van de provinciale uitvaartfederaties, hebben we de afspraak dat we elkaars uitvaarten tegen verenigingstarieven verzorgen.
  • Woon je zover weg dat het niet praktisch is dat wij de uitvaart verzorgen, kan de familie, in overleg met ons een beroep doen op een uitvaartverzorger in de buurt. Daar doen we niet moeilijk over. Het voordeel van de verenigingstarieven vervalt dan, maar het recht op ledenkorting blijft. Daar zit wel een ‘maar’ bij. Als je nabestaanden de uitvaart regelen buiten de vereniging om, dan vervalt het recht op ledenkorting. Zorg er daarom voor dat het duidelijk is dat je lid bent van onze vereniging. In de regel versturen wij de eindnota. Daarop verrekenen we de ledenkorting.