Links

Friese Uitvaartfederatie

Onze uitvaartvereniging is aangesloten bij de Friese Uitvaartfederatie. Je vindt hier algemene informatie over het reilen en zeilen van de Friese Uitvaartverenigingen.

Nardus

Via de Friese Uitvaartfederatie zijn wij aangesloten bij het overkoepelende orgaan Nardus, samenwerkende uitvaartorganisaties.

Belastingdienst | nabestaanden

Als een dierbare overlijdt, breekt er meer aan dan alleen een verdrietige periode. Er valt veel te regelen. Ook met de Belastingdienst. Om een soepele afhandeling te bevorderen heeft de Belastingdienst deze speciale nabestaandenpagina in het leven geroepen.

Digital Funeral Professionals

Wij zijn partner van Digital Funeral Professionals (eerder Digitale Nazorg). Bij dit bedrijf klop je aan als je geen toegang (meer) hebt tot dierbare data op een apparaat, bijvoorbeeld door een defect, een ongeluk of na een overlijden.  Zie ook dit artikel over digitale nazorg.

Steun bij Verlies

Bij een overlijden van een lid ontvangen de nabestaanden van de vereniging gratis 2 boekjes:

  • Zakelijke zorg (wat te regelen na een overlijden)
  • Emotionele zorg (verlies en veerkracht).

Deze boekjes worden uitgegeven door Steun bij Verlies. Nabestaanden ontvangen van ons ook een link en een toegangscode naar de digitale checklist bij het boekje zakelijke zorg.