Stokoud én heel erg Bij de Tijd

Je hebt geluk als degene die je verliest, lid is van onze uitvaartvereniging. Net zoals jouw nabestaanden blij zullen zijn dat jij bij ons lid bent. Waarom? Heel simpel: onze meerwaarde voel je op momenten dat het écht moeilijk is.

Onopvallend en doodgewoon goed doen wij ons werk. Maar in de hectiek van vandaag de dag zou je ons zo over het hoofd kunnen zien en dat is doodzonde, want we hebben jou en je nabestaanden veel te bieden.

Voordelig

Als er iets is wat ons doel niet is, dan is dat het maken van winst. Daardoor vallen de kosten mee. Vergelijk onze tarieven maar eens met die van een commerciële uitvaartverzorger. Dan weet je wat we bedoelen. Zo blijven we dicht bij ons doel: mededorpsgenoten met respect begeleiden op hun laatste reis, of dat nu een begrafenis of een crematie betreft. Dat doen we al sinds 1901, in een tijd waarin mienskip geen naam had, maar gewoon een eerste levensbehoefte was.

Professioneel

Misschien denk je nu dat zo’n oude vereniging toch niet van deze tijd is? Niets is minder waar. De tijd dat de bakker tussen het brood bakken door in de huid van de uitvaartbode kroop ligt ver achter ons.
Tegenwoordig beschikken we als uitvaartverenigingen over professionele uitvaartverzorgers met een groot hart voor traditie in een eigentijds jasje. Jouw wensen, samen met die van je nabestaanden, zijn de basis van een mooi en waardevol afscheid.

Ontzorgen

Als lid van onze vereniging mag je vertrouwen op een uitvaart die tot in de puntjes verzorgd wordt. Wij ontzorgen. Onopvallend en Doodgewoon Goed. Lid of donateur worden van onze regeling is dan ook heel logisch.

We mogen dan stokoud zijn. We zijn ook springlevend en goed bij de tijd. We verwelkomen je graag.