Samenwerking met de Twenthe

Onze vereniging houdt zich bezig met uitvaarten. Wat wij zien is dat de uitvaartkosten stijgen. Wat wij ook zien is dat er veel onwetendheid is rondom die kosten.

We vinden het tijd voor helderheid en hebben daarom een samenwerkingsverband gesloten met Uitvaartverzekering Twenthe N.V., kortweg Twenthe. Deze maatschappij werkt al jarenlang samen met veel uitvaartverenigingen.

De aanpak

We vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van ons bestaan, de rechten en plichten van het lidmaatschap en de kosten die wij in rekening brengen. Wij hebben medewerkers van Twenthe gevraagd je hierover te informeren. Zij maken op eigen initiatief een bezoekafspraak met je (ze kunnen zich altijd legitimeren). Onze vereniging bemiddelt en/of adviseert daarin niet.

Voor leden en niet-leden

Voor leden is het bezoek van Twenthe een mooi moment om de gegevens van het lidmaatschap te checken en aan te vullen. Met het oog op de privacy gaan de medewerkers met minimale gegevens op pad. Dat betekent wel dat zij mogelijk vragen naar de bekende weg. Voor niet-leden is het bezoek een goede gelegenheid om lid of donateur van onze vereniging te worden. Natuurlijk bevelen wij dat van harte aan.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, neem gerust contact met ons op via dle.berlikum@gmail.com. Wil je niet wachten tot de Twenthe langskomt, neem dan rechtstreeks contact met hen op via www.twenthe.nl of 053-4312732.