Lichtjesavond 31 oktober 2020

Over Lichtjesavond en Ledenvergadering

We waren van plan onze uitgestelde ledenvergadering afgelopen 8 oktober te houden. Maar met het oplopen van de besmettingen groeide ook de twijfel of we er wel goed aan deden deze bijeenkomst te houden. Is onze vergadering het risico waard? We vonden van niet. Daarom hebben we de vergadering gecanceld. De agenda met de bijbehorende stukken (zie de website) houden we aan tot volgend jaar. Voor nu rekenen we op jullie begrip. Je mag ons uiteraard altijd benaderen als je vragen hebt.

Lichtjesavond zaterdag 31 oktober

En dan is daar de lichtjesavond. Door omstandigheden (bestuurders zijn ook maar mensen) ging die vorig jaar niet door. Nu staan er in de aula zo’n 500 lichtjes te wachten om ontstoken te worden. Dat gaan we zaterdag 31 oktober doen. Tussen 18.30 en 20.00 uur staan wij daar om ieder die dat wil een kaarsje mee te geven om bij te zetten op het graf van zijn of haar dierbare of als er geen graf is, bij te zetten in het verlichte hart. Gedenken, in alle rust en eenvoud met ruim afstand van elkaar. Hoewel de paden verlicht zijn, is het tussen de graven donker. We raden je aan een zaklamp mee te nemen.

De lichtjesavond wordt mede mogelijk gemaakt door Miedema Makelaars, Jelle Eijzenga Fysiotherapie, Van Tuinen Tuinservice en de Protestantse Gemeente Berltsum.

Slag om de arm

Mochten de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, dan stellen we de lichtjesavond uit naar zaterdag 7 november. En wat corona betreft, we houden een slag om de arm. Via deze site en Facebook (facebook.com/Uitvaart.DLE) houden we jullie op de hoogte.

Hartelijke groet,
Het bestuur van De Laatste Eer